Tümdef
Haberler

EXPOMED Eurasia 25-27 Nisan 2024 Tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi‘nde Gerçekleştirildi.

Türkiye ile Avrasya’nın en büyük sağlık ve medikal fuarı olma özelliğini taşıyan “EXPOMED Eurasia”, 25-27 Nisan 2024 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi‘nde gerçekleştirildi.

25 ülkenin katılımı ile bu yıl 31. incisi gerçekleşen Fuara;

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanı Dr. Asım Hocaoğlu, TİTCK Başkan Yardımcıları Dr. Mehmet Hakan Fırat, Ferhat Güngör, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Başar Halıcı, Daire Başkanları, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü Şinasi Candan, DMO Genel Müdür Yardımcısı Dr. Mehmet Koca,  DMO Daire Başkanları, Sosyal Güvenlik Kurumu GSSGM Genel Müdürü Sn. Eren Usul, TOBB Türkiye Medikal Meclisi Başkanı Levent Mete Özgürbüz, TÜMDEF Başkanımız Kemal Yaz, SEİS Başkanı Metin Demir, STK Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Sektörümüz  ve Kamu temsilcileri Kurum ve firmalar yoğun katılım  sağlamıştır.

2025 yılında  25-26 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan  Sektördeki en son yenilikleri, medikal teknolojileri ve sağlık hizmetlerini bir araya getiren Expomed Eurasia' Fuarında tekrar görüşmek üzere .

Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

TÜMDEF Yönetim Kurulu

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ