Tümdef
Duyurular

MASSİAD Etkinliklerine Sponsor Olabilirsiniz.

17 Mayıs 2022

Değerli Üyemiz,

Bildiğiniz üzere derneğimiz sektörümüze faydalı olacak birçok konuda eğitimler / toplantılar düzenlemektedir.

Bu dönemde de her firma için önem arz eden MDR süreçleri içinde zorunla olarak yapılacak olan “Klinik Gözlemsel Araştırmalar” kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile İstanbul’daki Kamu Hastaneleri Başkanlıklarına bağlı hastanelerin ilgili uzmanlarına eğitimler düzenlenmektedir.

Bu eğitimlerimiz destek olarak kendi firmasının bilinirliğini de arttırmak isteyen üyelerimiz, eğitim salonuna firma Roll-up larını koyabilecek, tanıtım broşürlerini dağıtabilecektir.

Bu kapsamda firmalarımız bağış sırasına göre sıraya konulacak ve her etkinliğe bir firmamız katılım sağlayacaktır. Ancak bağış yapan firma sayısının planlanan eğitim sayısından fazla olması durumunda her eğitimde birden fazla firmanın tanıtım araç gereçleri farklı alanlarda olmak üzere eğitim alanına konulabilecektir. Ayrıca bağış yapan üye firmamızın bir temsilcisi de ilgili eğitime katılıp kendi firmasını alanda temsil edebilecektir.

Sponsorluk bedeli 2.000.-TL olup bağış makbuzu kesilecektir.

Sektörümüzün MDR süreçlerine büyük oranda katkı sunacak bu eğitimler için desteklerinizi bekler, ilgilenen üyelerimizin 27.05.2022 tarihine kadar derneğimiz ile iletişime geçmelerini rica ederiz.

Tel: 0212 356 96 90 – 91

e-mail : [email protected]

Şimdiden herkese teşekkür ederiz.

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır.)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ