Tümdef
Duyurular

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME EK FİYAT FARKI UYGULAMASI // 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununun Geçici 6. Madde Duyurusu Hakkında

17 Mayıs 2022

Değerli Üyemiz,

Ek Fiyat Farkı verilmesi, artırımlı fiyat farkı verilmesi ve sözleşmelerin feshini de içeren Hazineye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi ve Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunu'nun uygulamasına yönelik 5546 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı 13.05.2022 tarih ve 31834 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmıştı.

Söz konusu Cumhurbaşkanı Kararları ile yürürlüğe konulan Esaslar uyarınca yapılacak uygulamaya yönelik olarak Üyelerimizin tereddütlerini gidermek için federasyonumuz Tümdef Hukuk Birimi tarafından soru cevap şeklinde hazırlanan açıklamalar ile ek fiyat farkı ile artırımlı fiyat farkı başvuru dilekçe örnekleri ekte sunulmuştur.

İlgilenen üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla.

(Aslı İmzalıdır.)

Tolga ORUÇOĞLU

Genel Sekreter

Ekler:

1- 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununun Geçici 6 ncı Maddesinin Uygulanmasına İlişkin 5546 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararı’na İlişkin Soru Cevaplı Açıklamalar İçin Tıkayınız

2- Ek fiyat Farkı Başvuru Dilekçesi İçin Tıklayınız

3-Artırımlı Fiyat Farkı Başvuru Dilekçesi İçin Tıklayınız

TÜMDEF Akademi

Tıbbi Cihaz sektör temsilcilerimizin her alanda bilgilendirilmesi ve güncel bilgilere erişimini kolaylaştırmak amacıyla TÜMDEF Akademi, kapılarını açtı!

DETAYLI BİLGİ